Praktijk en Team

Endo Haarlem werkt met een team van drie endodontologen en negen praktijkassistenten. De praktijk is in 2014 opgericht door Carlos Aznar Portoles.

Wij streven naar een persoonlijke benadering die u als patiënt op uw gemak stelt en u kunt altijd snel bij ons terecht.

Bovendien worden in onze praktijk vier talen gesproken (Nederlands, Engels, Spaans en Portugees). Zo kunnen wij nog meer patiënten op een zo persoonlijk mogelijke manier behandelen.

Ons team

endo-harlem-team-carlos

Carlos Aznar

BIG: 29912130502

Carlos Aznar Portoles is in 2004 afgestudeerd als tandarts aan de Universitat Internacional de Cataluña in Spanje. In 2009 heeft hij hier ook een MSc in endodontologie afgerond. Sindsdien bestaan zijn werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Carlos heeft zich in 2011 in Nederland gevestigd, waarna hij het ‘Postgraduate programme in Endodontology’ van ACTA (Amsterdam) heeft afgerond. Carlos is erkend als tandarts-endodontoloog door de NVvE (Nederlanse Vereniging voor Endodontologie).

Carlos heeft diverse artikelen gepubliceerd in vakbladen, geeft regelmatig nationale en internationale lezingen en hij is gastdocent aan de Universitat Internacional de Cataluña. Ook woont hij regelmatig internationale cursussen en congressen bij op het gebied van endodontologie.

“Ik wil mijn patiënten voorzien van een goed werkend en gezond gebit. De focus in onze praktijk is gericht op het welzijn van de patiënt.”

endo-harlem-team-miguel

Miguel Marques

BIG: 99913867102

Miguel Marques is in 2000 afgestudeerd als tandarts aan de Universidade de Lisboa in Portugal.

Miguel heeft zich in 2011 in Nederland gevestigd, waarna hij het ‘Postgraduate programme in Endodontology’ van ACTA (Amsterdam) heeft afgerond. Sindsdien bestaan zijn werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Miguel is erkend als tandarts-endodontoloog door de NVvE (Nederlanse Vereniging voor Endodontologie).

petruta-caputa

Petruta Caputa

BIG: 59919184902

Petruta Caputa is in 2011 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Iuliu Hatieganu in Cluj-Napoca, Roemenië.

In 2015 volgde zij haar passie voor endodontologie en kwam zij naar Nederland om een driejarige postacademische opleiding tot tandarts specialist endodontoloog te volgen aan het ACTA in Amsterdam. Zij studeerde af in 2018 en sindsdien is zij erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie en Certified Member of the European Society for Endodontology.

Patricia-Endozorg

Patricia

Praktijk Manager
endo-harlem-team-annelies

Annelies

Assistente
Merel-1-Endozorg

Merel

Assistente
Jessica-Endozorg

Jessica

Assistente
luwam-team

Luwam

Assistente
firdevs

Firdevs

Assistente
ana-team

Ana

Assistente
marjanne-team

Marjanne

Balie Medewerkster
Carien-Endozorg

Carien

Balie Medewerkster